میزان سرمایه گذاری که در بورس نیاز است چقدر است؟

حداقل میزان سرمایه گذاری که در بورس نیاز است چقدر است؟

حداقل میزان سرمایه برای ورود به بازار بورس

در اکثر مواقع در بازار بورس با افرادی که در حیطه ی کاری متفاوتی فعالیت دارند مواجه هستیم و این افراد در هنگامی که نام بورس را میشنوند و یا در جایی بحثی از این بازار به وجود می آید ، اغلب این افراد این سوال‏ها را می پرسند که حداقل میزان سرمایه برای ورود به بازار بورس چقدر است؟ و یا اینکه حداقل میزان سرمایه گذاری که در بورس نیاز است چقدر است اگر قصد داشته باشیم که سرمایه گذاری در بورس داشته باشم چه مقدار از سرمایه ام را میتوانم وارد بورس و از آن استفاده نمایم و …. سوالاتی از این دسته.در نتیجه مصمم شدیم که در این راستا مطلبی پیرامون این موضوع داشته باشیم و برای اشخاصی که دوست دارند تا به بازار بورس راه پیدا کنند و یا در درباره ی آن اطلاعات بدست آورند توضیح کوتاهی در باره حداقل میزان سرمایه گذاری در بازار بورس را بدهیم.

برای اینکه شما زودتر ، بدون توضیح اضافی و بدون مقدمه چینی به پاسخ این سوال برسید ، خوب است که از همین شروع بدانید که برای وارد شدن به بازار بورس سرمایه اولیه شما اهمیتی ندارد و هیچ محدودیتی در سرمایه اولیه برای ورود به بازار بورس وجود ندارد، این به این معنی است که شما با هر مقدار و میزان سرمایه ای می توانید وارد بازار بورس شده و به خرید و فروش سهام بپردازید .سرمایه اولیه اشخاص می تواند از یکصد هزار تومان تا چند میلیارد تومان باشد . یکی از مزایای بورس در واقع همین است که اشخاص می توانید به اندازه سرمایه شان با انجام خرید سهام شرکتی، در مالکیت شرکتی که ارزش آن چند هزار میلیارد تومانی می‏باشد و در حالت معمولی مالک شدن آن خیلی دور از ذهن و دست نیافتنی است به نظر می رسد ، سهیم شد. حال اگر بخواهیم به طور ساده و خلاصه به مفهوم سهام بپردازیم به این صورت است که اگر همه ی سرمایه یک شرکت را همانند کیکی در نظر بگیریم می توان گفت هربخش از تکه های این کیک نقش یک سهم از آن شرکت را خواهند داشت.

 

در اینجا هفت نکته کاربردی در مورد روانشناسی سرمایه گذاری برای شما آماده کردیم که میتوانید از طریق فایل صوتی زیر از آن استفاده کنید.

 

چطور میتوانید با پول کم حتی مبلغ 300 هزار تومان هم در بورس سرمایه گذاری انجام دهید؟

 
سهام شرکت که در مورد آن توضیحاتی به صورت مثال قبلا داده شد و تسفیر آن به این صورت می‏باشد که همه ی سرمایه شرکت به قسمت‏های کوچکتری تقسیم می شود و به هرکدام از این قسمت ها یک سهم از سهام آن شرکت گفته می شود و اشخاص می توانید به میزان سرمایه ای که در اختیار دارند هرتعدادی از این سهام را که می‏خواهد خریداری نمایند.قیمت خرید این سهام‏ها خیلی کمتر از مبلغ کل شرکت است در واقع می توان بیان کرد که بخشی از قیمت کل شرکت است.مثلا فرض کنید ارزش هر سهم شرکت مورد نظر حدوداً 370 تومان می‏باشد که از تقسیم کل ارزش آن شرکت بر تعداد سهام که در بازار دارد حاصل می شود. نتیجه گیری این می‏شود که هر شخصی با سرمایه ای که دارد می تواند هر تعدادی که از این سهام های 370 تومانی را بخرید و سهامدار این شرکت شود.
اما نکته ی مهم دیگری که باید در نظرداشته باشید این است که خرید و فروش سهام در بازار بورس همیشه توسط یک شخص واسط که این واسط بین شما و بورس می باشد ، صورت می‏گیرد و هرگز نمی تواند به صورت مستقیم توسط خود شخص انجام گیرد که این واسط را واسط کارگزار می‏نامند و شخص برای خرید و فروش که توسط کارگزار انجام می شود مبلغی را به عنوان کارمزد به کارگزار خود پرداخت می کند که این مبلغ درصدی از مبلغ خرید و فروش شخص می‏باشد، پس این نکته وجود دارد که اگر نسبت پولی که اختصاص می دهند برای خرید سهام درصد خیلی کمی باشد احتمالا بعد از کسر کارمزدی که باید به کارگزاری داده شود شخص سود زیادی نبرد، چرا که یک مبلغ حداقلی این کارمزد دارد و کارگزار آن شخص حتی برای مبالغ کم و بدون توجه به مبلغ اولیه سرمایه گذارمبلغ را دریافت و آن را از حساب شخص کسر می‏نماید.

آیا شخصی که سرمایه کمی دارد هم می تواند در بورس شرکت داشته باشد و به همراه آن سود داشته باشد؟

هر شخص با هر میزان و مقدار از پولی که دارد می تواند به سرمایه گذاری در بورس اقدام نماید همچنین سود و زیان هر شخص درصدی از این سرمایه خود آن شخص خواهد بود و برای هرمیزان مبلغی از سرمایه نیز این مقدار درصد سود یا زیان به صورت یکسان است.پس این تفکر که اگر کسی که پول کمتری دارد در نتیجه نسبت به شخصی که مقدار پول بیشتری دارد سود کمتری در بورس می کند، یک تفکر اشتباه وغلطی است.به این دلیل که میزان درصد سود یا زیان هردو شخص به یک مقدار است و فرق آنها تنها به دلیل تفاوتی است که در میزان سرمایه اولیه آنها می باشد به طور مثال فرض کنیم شخصی یک میلیون تومان اقدام به خرید سهام می کند و شخص دیگری اقدام به خرید ۱۰میلیون تومان از سهام می‏کند سپس بعد از دیده می‏شود که که آن شخص یکصد هزار تومان و شخص دیگری که یک میلیون تومان سود کرده است. درواقع هر دو طرف ده درصد سود داشتند با این تفاوت که مقدار سرمایه گذاری هر شخص متفاوت بوده و تنها بدلیل متفاوت بودن سرمایه اولیه آنها میزان سود متفاوت بوده همچنین مورد آخر اینکه شخصی که پول و سرمایه بیشتری دارد الزاما سود بیشتری ندارد در نتیجه سود داشتن در بورس یک مبحث کاملا متفاوت می‏‏‏‏‏باشد.

شخصی که در بورس سرمایه بیشتری دارد الزاما سود بیشتری نمی‏کند و سود داشتن در بازار بورس یک مبحث کاملا متفاوت است که این مقوله نیاز به داشتن تخصص و مهارت خاصی دارد.
حال می‏توان بیان کرد که برای سود داشتن در بورس فرد نیاز دارد که از مهارت‏های مخصوصی و خاصی برخوردار باشد.و اگر فردی پول برای سرمایه گذاری داشته باشد اما با این مهارت‏ها آشنایی نداشته باشد به راحتی ضرر و زیان زیادی را متحمل می شود.پس می‏توان نتیجه گرفت که داشتن پول زیاد به تنهایی خود نمی تواند موفقیت و سود فرد را در بازار بورس ضمانت نماید. بلکه قدرت داشتن توانایی تحلیل و مهارت های شاخص در سرمایه گذاری می باشد که باعث می شود فرد سرمایه گذار در بورس بتوانید در انجام خرید و فروش سهام به سود دست یابد، و حتی اگر فرد در ابتدا هم پول و سرمایه زیادی نداشته باشد آن شخص با داشتن این مهارت‏ها در بلند مدت موفقیت آن فرد در بورس حتمی می‏باشد و شخص به مرور زمان می توانید سرمایه خود را افزایش داده و به حد معقول و مناسبی برساند.

نکته پایانی در باره میزان حداقل سرمایه برای وارد شدن به بازار بورس

 
به طوری که در ابتدای این مقاله ذکر شد از نظر هزینه و مالی هیچ محدودیت و مانعی برای سرمایه گذاری در بازار بورس وجود ندارد و حداقل سرمایه و پول برای وارد شدن به بازار بورس بسیار اندک می‏باشد همچنین پول و سرمایه ای که شخص در بورس می تواند با آن میزان فعالیت خود را در بازار بورس شروع کند می تواند چندین میلیون و یا یکصد هزارتومان و باشد. لیکن توصیه می‏شود تا زمانی که مهارت ها وتخصص های لازم برای این کار وجود ندارد به فعالیت در این زمینه نپردازید و آن را انجام ندهید در ابتدای شروع کار و فعالیت اقدام به یادگیری، آموزش‏های لازم و اصولی به طور صحیح سرمایه گذاری در بازار بورس را انجام دهید سپس در ابتدای فعالیت در بازار بورس میزان کمی از سرمایه را وارد بازار کرده و به مرور زمان این آموزش‏ها را ادامه داده و تجربه بیشتری را در این بازار پیدا کرده، به مرور میتوان این مقدار سرمایه را بیشتر نمود و در صورتی که فرد به یادگیری صحیح و اصولی نرسیده در بورس فعالیتی نداشته باشد چراکه بعد از مدتی متوجه آن خواهد شد که میزان مبلغی که به عنوان زیان و ضررمتوجه آن شده است خیلی کمتر از هزینه ای خواهد بود که در شروع می توانست بر روی آموزش و بدست آوردن تخصص خود سرمایه گذاری نماید.

نظرات شما